Drejkurs i Saltsjö Boo, Stockholm

Välkommen till min studio i Eriksvik för en kreativ drejkurs. Vi träffas i små grupper om fem personer för bästa möjliga handledning för var och en på sin nivå. Som utbildad Industridesigner har jag möjlighet att ge input om såväl form, funktion och teknik.

Upptäck konsten att skapa med lera – Keramikkurser och drejkurser i Stockholm

Välkommen till Blue Hour Stockholm, där din kreativa resa med keramik börjar. Beläget i  Saltsjö Boo, Stockholm mellan Storstad och Skärgård, erbjuder vi inspirerande keramikkurser och drejkurser för alla, från nybörjare till mer erfarna konstnärer!

Keramikkurs Stockholm – skapa, forma, inspireras

Våra keramikkurser är utformade för att väcka din kreativitet och lära dig grunderna i keramikhantering. Du kommer att få chansen att utforska olika drejtekniker, lära dig om glasyrer och hur du kan förvandla en enkel lerklump till ett vackert konstverk. Varje kurs är en inbjudan att utforska och uttrycka dig genom lerans mångsidiga medium.

Drejkurs Stockholm – från lera till färdig form

För de som är fascinerade av drejning, erbjuder våra drejkurser en unik möjlighet att utveckla denna konstform. Under min ledning lär du dig drejningens grunder, från centrering av lera på drejskivan till att skapa dina egna skålar, koppar och mer. Dessa kurser är perfekta för dig som vill utveckla en ny hobby eller förbättra dina befintliga färdigheter. Åldersgräns 15 år.

 

 

Skräddarsydda gruppbokningar

Vi förstår att alla har olika scheman och behov. Därför erbjuder vi flexibla kurstider och skräddarsydda lösningar för både privatpersoner och grupper. När du bokar en grupp, välkomnar vi alla åldersgrupper och erfarenhetsnivåer.

Vi ser till att varje deltagare får personlig handledning efter kunskapsnivå.

En kreativ oas i Stockholm

Blue Hour Stockholm är inte bara en plats för lärande, utan också en oas för kreativitet och samhörighet. Här kan du träffa likasinnade, dela erfarenheter, och växa som keramiker i en inspirerande och välkomnande miljö.

Boka din plats idag!

Är du redo att utforska keramikens värld? Låt Blue Hour Stockholm vara din guide i keramikens fascinerande värld! Boka din plats!

 

HEJ GRUPP!

Boka hela studion för keramikkurs i Stockholm, Nacka!

Vill du boka hela studion för ett företagsevent eller med kompisarna?
Lägsta antal deltagare är 4 personer. Det finns sex drejskivor och möjlighet för 2 pers att kavla och ringla. Kostnad 1300kr per person för tre timmar.